تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۹
رئیس هیئت عامل ایمیدرو:

  فولاد مبارکه امروز ۵ میلیون تن به ظرفیت گندله و کنسانترۀ کشور اضافه کرد

رئیس هیئت عامل ایمیدرو گفت: امروز در فاز اول، یک کارخانۀ ۲.۵ میلیون تنی افتتاح شد و کارخانۀ دیگر نیز با ظرفیت ۲.۵ میلیون تن طی ۴۰ تا ۵۰ روز آینده افتتاح می‌شود و نقش بی‌بدیلی در صنعت فولاد و اقتصاد کشور ایفا خواهد کرد.
 غریب پور  اقتصاد۲۴- خداداد غریب‌پور دربارۀ برنامۀ ایمیدرو برای تأمین مواد اولیۀ فولاد مبارکه اصفهان نیز گفت: ایمیدرو وظیفۀ تأمین مواد اولیۀ صنایع بزرگ کشور را دارد. طرحی که اکنون در مجتمع معادن سنگان اجرایی شده در راستای تأمین مواد اولیۀ شرکت‌های بزرگ بوده است.

همچنین در طرح احیای معادن کوچک‌مقیاس نیز تأمین مواد اولیه یعنی سنگ‌آهن، برای شرکت‌های بزرگ همچون فولاد مبارکۀ اصفهان در اولویت قرار دارد.

غریب‌پور با بیان این‌که افتتاح کارخانه‌های جدید در سنگان، زمینه‌ساز توازن در زنجیرۀ فولاد است، گفت: پروژۀ کارخانه‌های فرآوری سنگان در زمان دولت فعلی با استراتژی ایمیدرو و مشارکت فولاد مبارکه از حالت رکود خارج و فعال شدند.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو تصریح کرد: در بهار «سال جهش تولید» شاهد ورود ظرفیت‌های جدید تولید به زنجیرۀ فولاد در کشور بوده‌ایم.

وی با اشاره به مزیت‌های اقتصادی افتتاح این طرح بزرگ گفت: افتتاح کارخانه‌های جدید در سنگان زمینه‌ساز افزایش اشتغال و درآمد و ارتقای سطح معیشت در منطقۀ کم‌برخوردار خواف و رشتخوار (استان خراسان رضوی) شده است. تاجایی‌که کارخانه‌های کنسانترۀ فولاد سنگان به‌طور مستقیم و غیرمستقیم برای ۳۵۰۰ نفر و گندله‌سازی سیمیدکو برای ۱۷۵۰ نفر فرصت شغلی ایجاد کرده است.
منبع: فولاد مبارکه
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار